Dakkapel brabant

Wilt u rondom Tilburg in midden-Brabant extra ruimte op uw zolder en uw huis een meerwaarde geven? Wij bouwen of renoveren uw dakkapel. Met houten of kunststof kozijnen en met een plat of en hellend dak. Afgewerkt met moderne volkernplaat of klassiek met neuslijst, klossen, weldorpel of (kunststof)rabatdelen. Te voorzien van rolluik of hor. De dakkapel aan de binnenkant af te werken met vensterbank, plafond of stucwerk. Ook een zolderverbouwing of dakvernieuwing is mogelijk met bijhorende werkzaamheden door elektricien, loodgieter, cv-monteur, schilder of stukadoor.

U bent welkom in onze showroom voor overleg en advies over speciaal beslag of glas, vensterbanken, verschillende soorten rabatdelen, insectenwering en zonnewering. Als het nodig is kunnen wij ook een bouwvergunningsaanvraag voor dakkapellen in Tilburg (midden-Brabant) laten verzorgen. Alles van advies tot en met oplevering van de dakkapel. Wij werken al 25 jaar in Brabant rondom Tilburg en hebben al veel tevreden klanten van een dakkapel voorzien.


timmerfabriek tilburg - aanbouw serre - serre tilburg - dakkapel tilburg - kozijnen tilburg - dakkapel brabant - ramen tilburg - gevelbekleding tilburg - vervangen kozijn tilburg - serre brabant - aannemerMocht u geïnteresseerd zijn;
u kunt ons vinden op `` Bedrijvenpark Broekhoven´´

Adres:
 Broekhovenseweg 130M+N, 5021 LJ Tilburg
 De ingang van de showroom bevindt zich achter de gele deuren.
 Telefoon: 013-5432217 of 013-5423573
 Fax: 013-5363959

 

Tot ziens in onze showroom.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 10:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag: 10:00 tot 13:00 uur.
Op afspraak is natuurlijk ook mogelijk.